Zoeken

De voordelen van het lidmaatschap

Natuurlijk biedt het lidmaatschap de mogelijkheid om in contact te komen met andere leden om samen, naturistische en niet-naturistische, activiteiten te ondernemen.


Het bestuur organiseert twee landelijke weekends, een nieuwjaarsbijeenkomst en een vakantiebank.

Ook worden vanuit de vereniging meerdere sauna bijeenkomsten georganiseerd. Op de vakantiebank kunnen gemeenschappelijke vakantie activiteiten worden georganiseerd.

 

Zo zijn er (na aanmelding) meerdere mogelijkheden om eens de sfeer te komen proeven.

 

naakt2


Voor de nieuwjaarsbijeenkomst gaan we naar een restaurant in Driebergen. Dit is een dag gezellig samenzijn en lekker bijkletsen. Op het programma staat naturistisch zwemmen, een heerlijke warme maaltijd en voor de liefhebbers een wandeling in de mooie bossen.

 

De landelijke weekends zijn meestal in april/mei en oktober/november. Wij huren dan een gehele accommodatie af. Op het programma staan een spelletjesavond, een themafeest, een open podium door leden van de vereniging zelf, soms een sauna of naturistisch zwemmen en mogelijkheden om samen leuke dingen te doen, zoals sport en spel, wandelen, yoga, bodypaint, massage, schilderen en muziek maken. Tijdens deze weekenden is ook de Algemene Ledenvergadering.


Leden van Solonat kunnen onder de vlag van hun vereniging individueel en in teamverband deelnemen aan naturistische sportevenementen: zwemmen, volleyballen, boogschieten, petanque. Deze sportevenementen worden georganiseerd door naturistenverenigingen en naturistische organisaties. Zij worden gehouden op naturistenterreinen, in zwembaden en in sporthallen.

  

openbaar4

 

De leden ontvangen enkele keren per jaar het Het Blad van Solonat. Omdat Solonat aangesloten is bij de Naturisten Federatie Nederland (NFN), ontvangen de leden ook nog eens vier keer per jaar de kleurrijke NFN-uitgave "UIT!".


De lidmaatschapskaart van Solonat geeft wereldwijd toegang tot vrijwel alle naturistenterreinen en naturistische activiteiten.

 

Lid worden

 

Het lidmaatschap bedraagt  € 42,- per jaar.

Je kunt je aanmelden door het invullen, tekenen en opsturen van het aanmeldformulier.

 

Ben je al lid en wil je wijzigingen doorgeven?

 

Log dan eerst in en volg daarna deze link

Kun je niet meer inloggen omdat je je wachtwoord  kwijt bent? Neem dan over het doorgeven van wijzigingen contact op met het secretariaat.

Voor leden

Nieuw e-mailadres of wachtwoord kwijt? Neem contact op met webmaster@solonat.nl